Trainingen

Natuurlijk is trainen voor een beddenrace erg belangrijk. Ga nooit onvoorbereid zomaar mee doen aan een sportief evenement want dat is vragen om blessures.

Bedspecial traint in principe 2x per week gezamelijk. In goed overleg is soms ook een afwijkende training mogelijk maar in principe wijken we niet af van de reguliere trainingstijden.

Zo ziet een trainingsavondje eruit...

Trainings avonden

De trainings avonden zijn maandag en woensdag. De trainingen beginnen elk seizoen zodra de klok een uur naar voren is verschoven. Dit zorgt voor net genoeg licht om nog veilig met een bed over straat te rennen. Naarmate de tijd vordert worden de avonden langer en de trainingen ook. Op deze manier bereidt je jezelf goed voor op de wedstrijden die gaan komen.

De persoon waar je mee traint wisselt elke keer. Na ongeveer 20 tot 30 minuten rennen wisselen de lopers met elkaar om er voor te zorgen dat er niemand achterop raakt en dat lopers die wat minder hard lopen dan andere gekoppeld worden aan lopers die meer snelheid in de benen hebben.

 

Trainingsavonden

Trainingslocatie

Bedspecial

Tjallewallerweg 4

1742 MA Schagen

 

Maandag- en woensdagavond (apr-sep)

19.00 tot 21.00 uur

 

Voor meer informatie of aanmelding voor een training, neem contact op met onderstaand contactpersoon:

 

Robin Hink

info@bedspecial.nl

06 29 03 48 92

 


Trainingsrondjes op Texel

Trainingsrondjes Texel

Trainingsrondje op het prachtige eiland Texel. Mogelijk gemaakt door de goede begeleiding van vele fietsers. Meer dan 50 km verdeeld over een ochtend en middag programma.